23 Ağustos 2009 Pazar

RapidShare Downloader

Sürüm : 4.14
Boyut : 3.2 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Türkçe
İşletim Sistemi : Windows XP/Vista
Download : RapidShare Downloader

RapidShare Downloader, ülkemizde çok popüler olan paylaşım sitelerinden RapidShare’ın, bilgisayar başında beklemeden daha kolay bir şekilde dosya indirmenizi sağlayan ücretsiz bir programdır.

Programın kullanımı oldukça basit. Program çalışırken rapidshare.com’da bulunan dosyanın bağlantı adresini farenizle seçip kopyalıyorsunuz. Program panoya kopyalanan rapidshare bağlantılarını otomatik olarak algılayıp indirme listesine ekliyor. Başlat tuşuna bastığınızda listesindeki dosyaları da sırayla indiriyor.

Kurulum ile birlikte İngilizce açılan programın ‘Settings’ menüsüne girip sunduğu Türkçe desteğini kullanabilirsiniz.

Sürüm 4.14 Yenilikleri:
# Kapat ve Ufalt düğmelerinde geliştirmeler.
# Yazılım alt yapısı stabilize çalışmaları.

Rapidshare.com sitesinin sistemine göre her indirme arasında 15 dakika gibi bir süre beklemeniz gerekiyor. Daha sonra da indirmenin başlaması için yine bir 30-60 saniye kadar bir bekleme süresi var. Sonra da bir sunucu seçip indirebiliyorsunuz.

Bu program sizin yapmanız gereken müdahaleleri ortadan kaldırıp, tüm bu işlemleri otomatik olarak yapıyor. Yani size düşen sadece dosya adreslerini listeye eklemek, indirme işlemini başlatmak ve programı açık tutmak.

UYARI:
Vista kullanıcıları programın uygulama dosyasına yönetici yetkisi vermelidirler. Programın kısayoluna sağ tuşla tıklayıp bu işlemi yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder